BLOG POLIKLINIKE ARENA DENTAL

ZUBNE LJUSKICE - U koliko je dolazaka Lara Santini dobila savršeno prirodan i trajan osmijeh?

Lara Santini odlučila je ljepotu svoga lica dodatno uljepšati i svoj osmijeh dovesti do estetskog i funkcionalnog savršenstva. Larin glavni kriterij bila je prirodna bjelina, kao i prirodan izgled i oblik zubi, a budući da su Larini prirodni zubi bili u zdravom dentalnom stanju, odlučili smo se za zubne ljuskice - uslugu koja će sve njezine želje savršeno zadovoljiti uz minimalno brušenje prirodnih zubi. Kako je izgledao cijeli proces od početka pa sve do predivnog novog osmijeha možete pročitati u našem novom blogu u kojem je Lara i podijelila svoje iskustvo u poliklinici Arena Dental!

AUTOR ČLANKA

Poliklinika Arena Dental

LinkedIn

Osmijeh je često prvo što primijetimo na drugoj osobi, ali također ima moć transformirati i naše vlastito samopouzdanje. U današnje vrijeme, uz pomoć moderne tehnologije i stručnosti dentalnih profesionalaca, estetski neprivlačan osmijeh postaje prošlost u svega nekoliko dana.

Pacijentica Lara u našu polikliniku došla je s malim strahom, no nakon što je upoznala naše osoblje i doktoricu Branku, strah je brzo nestao i sa sigurnošću se prepustila u ruke naše doktorice. Budući da nas je Lara posjetila sa zdravim zubima na kojima su se već nalazili dotrajali ispuni, detaljnom analizom ustanovili smo da bi rješenje koje bi savršeno zadovoljilo njezine želje i mogućnosti bila ugradnja keramičkih zubnih ljuskica.

Keramičke zubne ljuskice, kao vrhunski estetski pristup, izuzetno su tanke, ali istovremeno čvrste i dugotrajne. Njihova transparentnost omogućuje svjetlosti da prolazi kroz njih na način sličan prirodnom zubu, stvarajući dojam potpuno prirodnog osmijeha. Zahvaljujući preciznoj obradi, masa prirodnog zuba minimalno se mora obraditi, čime se očuvava struktura prirodnih zuba.

Najtraženije pitanje nakon dijeljenja Larine transformacije bilo je u koliko je dana Lara zapravo dobila taj predivan novi osmijeh, a odgovor se krije u broju dolazaka, odnosno koraka koji vam donosimo u nastavku!

4 dolaska do potpune transformacije osmijeha uz zubne ljuskice

1.Dolazak: BESPLATAN PRVI PREGLED

Lara je težila unapređenju svog osmijeha i tražila je rješenje koje će transformirati njezino trenutačno stanje zubi u prirodno lijep osmijeh visoke estetike i funkcionalnosti.

Prije početka zahvata, obavlja se besplatan prvi pregled, koji uključuje detaljnu analizu pacijentovih zubi, stručne savjete naših doktora i dentalnih tehničara te izradu plana terapije nakon što pacijent iznese svoje želje i mogućnosti.

Naš prvi susret s Larom bio je izuzetno informativan. Lara je izrazila želju za lijepim, ravnim i prirodnim bijelim zubima, no važno joj je bilo da njezin novi osmijeh ne bude neprirodno bijeli nametljiv. Pažljivo smo saslušali njene želje te zajedno zaključili da su zubne ljuskice optimalna metoda. One omogućuju postizanje željenih rezultata uz minimalno brušenje njezinih zuba, savršeno odgovarajući Larinim estetskim preferencijama.

Lara je donijela odlučujući korak, iskazavši jasnu odlučnost. Kao odgovor na njezine želje, sastavili smo personaliziranu ponudu te zajedno dogovorili termine za cijeli terapijski proces.

Untitled design - 2023-12-22T132126.954

2.Dolazak: PRIPREMA, UZIMANJE OTISAKA ZUBI I IZRADA PRIVREMENOG RJEŠENJA

Druga faza predstavljala je prvi korak prema kreiranju Larinog novog osmijeha. Budući da je Lara već dugi niz godina imala kompozitno rješenje na svojim prirodnim zubima naša doktorica Branka pažljivo je uklonila kompozit i pripremila zube za uzimanje otisaka.

Nakon temeljite pripreme, što uključuje obradu Larinih zubi i uzimanje otisaka za konačni rad, doktorica Branka izradila je privremeno rješenje. Odmah smo ga predali Lari kako bi prekrili minimalno izbrušene zube i omogućili joj trenutni osmijeh dok čekamo završni rad.

Kraj prvog termina iskoristili smo kako bismo detaljnije porazgovarali o Larinim željama. Lara je aktivno sudjelovala u odabiru konačne boje, oblika i veličine zubi prema vlastitim estetskim preferencijama. Na taj način, svaki detalj Larinog novog osmijeha bio je pažljivo prilagođen, stvarajući personaliziranu estetiku koja će odražavati njezinu jedinstvenu ljepotu. Ovaj interaktivni proces osigurava da njezin osmijeh bude ne samo funkcionalan, već i potpuno u skladu s njenim željama.

Untitled design - 2023-12-22T132546.849

3.Dolazak: PROBA ZAVRŠNOG RADA

Treća faza otkriva ključ postizanja maksimalnog zadovoljstva naših pacijenata nakon završetka terapije, a riječ je o uzbudljivoj probi završnog rada. Kada naš zubotehnički laboratorij završni rad, cijeli termin posvećujemo isključivo mišljenju našeg pacijenta. Ovdje, zajedno s pacijentom, istražujemo krajnji rezultat i provjeravamo je li upravo to ono što su željeli. Ovaj termin često postaje omiljeni trenutak za naše pacijente, jer im pruža priliku da stvarno vide kako će njihov osmijeh uskoro zablistati!

Uzbuđena i sretna Lara potvrdila je da je završni rad točno onakav kakav je priželjkivala. Svi smo zajedno s radošću krenuli prema iščekivanju konačnog termina, koji uključuje trajno cementiranje zubnih ljuskica. Ovaj korak označava krajnji trenutak transformacije, gdje Larin osmijeh postaje ne samo vizualno zadivljujući već i trajan!

Untitled design - 2023-12-22T133208.697

4.Dolazak: ZAVRŠNO CEMENTIRANJE

Došli smo do vrhunca našeg zahvata - završnog cementiranja, koji predstavlja posljednji korak u ovoj predivnoj suradnji s Larom. Ovaj ključni trenutak označava ne samo fizički završetak procesa, već i emotivni vrhunac cijelog iskustva. Larino konačno zadovoljstvo njezinim novim osmijehom predstavlja našu najveću nagradu i motivaciju.

Postupak završnog cementiranja naša doktorica Branka pažljivo je izvela kako bi osigurala da svaka zubna ljuskica savršeno sjedne na svoje mjesto, stvarajući harmoničan i estetski besprijekoran rezultat. U ovom trenutku, stručnjaci naše poliklinike brinuli su se o svakom detalju, prateći precizne smjernice i standarde kako bi Larin osmijeh bio ne samo lijep, već i funkcionalan.

Lara je bila srdačno dočekana u ugodnom okruženju naše poliklinike, a proces cementiranja odvijao se uz pažljiv tim naših stručnjaka. Larin osmijeh, ispunjen srećom i zahvalnošću, postao je istinski trenutak zadovoljstva za naš tim. Vidjeti pacijenta koji sada s ponosom i bez ustručavanja pokazuje svoj novi osmijeh donosi nam neprocjenjivu radost.

Ovaj krajnji korak ne samo da označava završetak naše suradnje već i početak nove faze za Laru, gdje će njen osmijeh krasiti svaki trenutak njezinog života. Radujemo se što smo bili dio ove transformacije i što smo Laru usrećili onako kako je oduvijek sanjala.

Untitled design - 2023-12-22T133547.908

Larino iskustvo poslušati možete OVDJE ⬅️

Larin put prema savršeno prirodnom i trajnom osmijehu u poliklinici Arena Dental predstavlja inspirativnu priču o estetskoj transformaciji i stručnosti našeg tima. Kroz četiri ključna dolaska, zajedno smo stvorili osmijeh koji ne samo da odražava Larine estetske preferencije već i pruža funkcionalnost i samopouzdanje.

Besplatan prvi pregled bio je početak suradnje, gdje smo razumjeli Larine želje i postavili temelje terapije. Njezina odlučnost da kroz keramičke zubne ljuskice postigne prirodan izgled rezultirala je personaliziranom ponudom.

Proces ugradnje zubnih ljuskica prolazio je kroz preciznu pripremu zuba, uzimanje otisaka, izradu privremenog rješenja, te konačno, probu i završno cementiranje. Svaki korak praćen je pažljivom interakcijom s Larom, osiguravajući da njezin osmijeh bude ne samo estetski privlačan, već i funkcionalan.

Kroz završno cementiranje, svjedočili smo Larinom konačnom zadovoljstvu, čime smo postigli naš krajnji cilj. Njezin osmijeh postao je simbol radosti i samopouzdanja, obogaćujući svaki trenutak njezinog života.

11. i 12. mjesec - content (1)

Ako ste zainteresirani za brz i jednostavan dolazak do predivnog novog osmijeha uz pomoć zubnih ljuskica, naručite se na besplatan prvi pregled do kraja prosinca i ostvarite čak 20% popusta na ukupnu cijenu usluge!

Naručite se na besplatan pregled!

Molimo ispunite potrebne podatke kako bismo vam mogli ponuditi termin pregleda. Termin uključuje besplatan specijalistički pregled usne šupljine, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu potrebnih tretmana u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

Posljednje objave

Krvarenje zubnog mesa - slučajnost ili razlog za brigu?

Pročitaj više
Pročitaj više

Krunice ili ljuskice: razlike i prednosti

Pročitaj više
Pročitaj više