Razmišljate li o ugradnji zubnih implantata?

Nedostatak vlastitih zubi je ozbiljan problem s kojim se danas susreće sve više ljudi. Do gubitka zubi može doći iz raznih razloga i vrlo je bitno što prije nadoknaditi zube koji nedostaju kako bi osoba koja se susrela s nedostatkom zubi, mogla normalno i bez problema funkcionirati u svakodnevnom životu te imati zdrav i lijep osmijeh.

Pročitajte više

Pretražite

Kako se pripremiti za prvi posjet stomatologu?

Danas pacijenti često čekaju zadnji čas da bi došli na prvi pregled, što je nerijetko rezultat potpuno ‘’uništenih’’ zubi, kojima nažalost nema spasa.

Pročitaj više

Što su zubni implantati?

Gubitak zuba ne predstavlja samo estetski, nego i zdravstveni problem jer dolazi do gubitka mekih i tvrdih tkiva, a s vremenom se mogu javiti i komplikacije s preostalim zubima i zglobovima, glavobolje i drugi bolovi.

Pročitaj više
Rješenje za nedostatak zubi iz pomoć implantata i proteze

Kako riješiti nedostatak nekoliko zubi?

Nedostatak zubi narušava funkciju oralnog sustava i estetski izgled osmijeha. Saznajte rješenje kojima možete nadokanditi zube koji nedostaju!

Pročitaj više
Kako spriječiti razvoj parodontitisa

Kako spriječiti razvoj parodontitisa?

Parodontitis je sve češće stanje kod mnogih pacijenata. Najvažnije je prepoznati simptome na vrijeme.

Pročitaj više
Zubni implantati – prikaz titatnskog vijka u modelu zuba.

Razmišljate li o ugradnji zubnih implantata?

Nedostatak vlastitih zubi ozbiljan je problem s kojim se danas susreće sve više ljudi. Do gubitka zubi može doći iz raznih razloga i vrlo je bitno što prije nadoknaditi zube koji nedostaju kako bi osoba koja se susrela s nedostatkom zubi, mogla normalno i bez problema funkcionirati u svakodnevnom životu te imati zdrav i lijep osmijeh.

Pročitaj više
Dr. Marin o odbacivanju implantata.

Može li tijelo odbaciti zubni implantat?

U današnje vrijeme postoje razna stomatološka rješenja za nedostatak zuba, no jedno od najmodernijih i doživotnih rješenja je ugradnja zubnih implantata.

Pročitaj više
Izvađeni zub.

U kojim situacijama je potrebno izvaditi zub?

U slučaju da imate oštećen zub, ne morate brinuti, nije uvijek nužno rješenje za takve situacije vađenje zuba. Ako su zubi oštećeni, oni se vade tek nakon što su prošli više neuspješnih metoda liječenja odnosno kada je zub i dalje u lošem stanju.

Pročitaj više
Pobjedite strah od stomatologa.

Pobijedite strah od stomatologa

Smijati se samopouzdano, bez osjećaja srama, želja je većine nas, no realnost nam govori kako velik broj ljudi ima velike dentalne probleme.

Pročitaj više