• Pacijentica s kombi radom (wironit proteza i metal keramičke krunice)

  Došla sam zbog velikih problema sa zubima, a tražila sam najbolje rješenje. Čim sam došla u polikliniku ARENA, prihvatili su me kao da sam član njihovog tima. Jednostavno sam se osjećala dobrodošlom. Moje zadovoljstvo je neizmjerno!

  Branka Kranjčić

 • Pacijentica s akrilatnom totalnom protezom

  Ne da sam zadovoljna, nego sam prezadovoljna! Očekivala sam da će biti puno teže, no zbog ljubaznosti i pristupačnosti doktorice i asistentice imala sam osjećaj kao da sam kod kuće - od prvog razgovora!

  Ružica Fulir

 • Pacijentica s cirkonskim krunicama

  Ne znam koju bih riječ upotrijebila da pohvalim cijeli tim ove poliklinike. Od točnosti, ljubaznosti i uslužnosti, do prekrasnog ambijenta. Prezadovoljna sam!

  Natalija Mesić

 • Pacijentica s full contour cirkonskom krunicom (CAM/CAD)

  Odlučila sam da je vrijeme da napravim nešto za sebe. Došla sam na prvi pregled na kojemu sam se oduševila i za manje od mjesec dana dobila sve što sam željela. Liječnici su bili iznimno ljubazni i profesionalni, usmjeravali su me i objašnjavali sve što rade, tako da sam bez straha dolazila na svaki idući pregled.

  Dunja Frigelj

 • Sve pohvale za ljubaznost i profesionalnost doktora, i osoblja sa recepcije, puni razumijevanja. Svakako preporučam! Vidimo se ponovno!

  Ana Lončar

 • Pacijent s cirkon keramičkom krunicom

  Nemam više strah od zubara! Iako je bilo jako intenzivno i puno posla, doktori su bili fantastični i ništa nisam osjetio. Svima bih preporučio ovu polikliniku!

  Toni Kovačić

 • Pacijent s cirkon keramičkom krunicom

  Moram pohvaliti izrazito profesionalan odnos prema pacijentima. Terapija je trajala nevjerojatno kratko - u tjedan dana sam završio sve, od brušenja do postavljanja novih zuba. Izuzetno sam zadovoljan i imam samo riječi pohvale!

  Davor Špišić

Naručite se na besplatan pregled!

Molimo ispunite potrebne podatke kako bismo vam mogli ponuditi termin pregleda. Termin uključuje besplatan specijalistički pregled usne šupljine, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu potrebnih tretmana u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o povjerljivosti.

Ocjena na Googleu

4.7

291 recenzije