Centar vrhunske stomatologije
ZUBNE PROTEZE
doživotno rješenje
od 150 KN/MJESEC
 • Besplatan specijalistički pregled
 • Višegodišnje jamstvo
 • Visokokvalitetni materijali
 • Beskamatno obročno plaćanje
 • Vodeći stručnjaci dentalne protetike
 • Besplatan smještaj za pacijente van Zagreba
 • Organizirani prijevoz za pacijente van Zagreba
Kontaktirajte nas
Pošaljite nam upit, zatražite ponudu ili dogovorite besplatan specijalistički pregled
 • Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno izjavi o povjerljivosti.
 • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 10 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MOBILNE PROTEZE

Mobilne proteze često se primjenjuju kao rješenje kod pacijenata koji ne mogu ugraditi zubne implantate radi velikog gubitka čeljusne kosti.

Djelomična mobilna proteza izrađuje se kada pacijentu nedostaje nekoliko zubi, a nemoguće izraditi zubni most ili ugraditi zubne implantate. Ovo je proteza pričvršćuje se kvačicama za zdrave zube te ju pacijent može samostalno izvaditi radi održavanja oralne higijene.

Potpuna (totalna) proteza vrsta je mobilnog protetskog rješenja koje se primjenjuje u slučaju nedostatka svih prirodnih zubi u gornjoj, donjoj ili obje čeljusti. Pacijent totalnu protezu može samostalno vaditi i vraćati.

Cijena mobilnih zubnih proteza Redovna cijena 10% popusta
Privremena proteza 1.000 kn 900 kn
Totalna akrilatna proteza (premium) 6.000 kn 5.800 kn
Djelomična proteza wironit 6.000 kn 5.800 kn
Reparatura/podlaganje proteze 450-800 kn 405-720 kn
FIKSNI ZUBI NA IMPLANTATIMA

Najmoderniji stomatološki postupak ugradnje zubnih implantata na koje se pričvršćuju zubne proteze. Nakon ugradnje implantata, u periodu srastanja implantata s kosti i zacijeljivanja, pacijent dobiva privremeno rješenje kako bi nesmetano nastavio sa svakodnevnim životom.

Metoda All on 4 i All on 6

ALL-ON-6 ili ALL-ON-4 su fiksna protetska rješenje kojima se potpuno nadomještaju izgubljeni prirodni zubI s ciljem drastičnog poboljšanja kvalitete života osiguravajući trajno rješenje bez konkurencije. Fiksni zubni most na 4 ili 6 implantata vratiti će u potpunosti vašem novom osmijehu i zubima funkcionalnost i prekrasan prirodan izgled.

Cijena ALL ON na 4 implantata Redovna cijena 10% popusta
Implantat Paltop + metalkeramički most 48.788 kn 43.909 kn
Implantat Paltop + full cirkon most (titan) 59.288 kn 53.359 kn
Implantat Nobel + metalkeramički most 53.800 kn 48.420 kn
Implantat Nobel + full cirkon most (titan) 64.300 kn 57.870 kn
Postupak ugradnje zubne proteze

Zubne proteze trajan su nadomjestak koji se prilagođava svakom pacijentu zasebno. Prije nego se krene u zahvat, svaki pacijent dobiva individualiziran plan terapije te detaljnu dijagnozu postojećeg stanja. Nakon pregleda, pacijent započinje sa zahvatom tijekom kojeg se proteza izrađuje u nekoliko faza.

 1. Postupak započinje uzimanjem preciznog otiska kako bi baza proteze bila potpuno prilagođena ležištu u usnoj šupljini pacijenta.
 2. Izrađuje se zagrizna šablona pomoću koje se određuje međusobni položaj zubi i čeljusti tijekom nošenja kako bi proteza savršeno odgovarala.
 3. U šablone se postavljaju umjetni zubi potom pacijent isprobava postavu u svojim ustima kako bi se proteza čim bolje prilagodila, a postava finalizirala.
 4. Finalna faza izrade je precizno finaliziranje. Završne korekcije se obavljaju dok su zubi privremeno postavljeni u šablone kako bi se postigla savršena postava zuba.
ZAŠTO ODABRATI POLIKLINIKU ARENA?

Stomatološka poliklinika ARENA je specijalizirana zdravstvena ustanova iz područja parodontologije, implantologije, protetike i oralne kirurgije, s timom od 18 stručnjaka iz svih grana stomatologije. Uz specijaliste i stručno osoblje, na usluzi su i svi djelatnici kojima je na prvom mjestu zadovoljstvo pacijenta i ugodan boravak.

Preko 20.000 zubnih implantata ugrađeno je pacijentima u suvremeno opremljenim ordinacijama, a na sve implantološke i protetske radove pacijenti dobivaju jamstvo.

Pacijenti brzo i lako mogu obaviti sve vrste dentalnih zahvata zahvaljujući velikom timu profesionalaca koji rade u 11 moderno opremljenih ordinacija, po najvišim svjetskim standardima.

Iskustva pacijenata
 • " Bila sam na vađenju umnjaka, bilo je bezbolno i gotovo u par sekundi, sve pohvale za doktore i ostalo osoblje, svi su ljubazni i susretljivi. Ugodna atmosfera, sve uredno i po europskim standardima. Hvala Vam. Lp "
  Sonja Živković Bardić
 • " Od prvog kontakta s ugodnom i ljubaznom gospođom Marinom preko telefona radi dogovora, lijepog osoblja na recepciji i medicinskih sestara do profesionalnog, smiješnog i srdačnog Dr. Šupe, iskustvo u vašoj klinici je bilo izvrsno. Nestao je moj strah od zubara! :) Hvala svima, vidimo se opet! "
  Martina Martinović
 • Od prvog kontakta s osobljem na recepciji pa sve do suradnje sa stomatolozima samo pozitivni dojmovi. Ljubaznost, susretljivost, stručnost i profesionalnost. Jako sam zadovoljna brzinom i kvalitetom izrade keramičkih krunica.
  Željka Soldin
 • Ugodna atmosfera,profesionalno i ljubazno osoblje....s radoscu Vam dolazim svaki put,a odlazim sretna i jako zadovoljna...HVALA VAM i vidimo se uskoro.
  Tanja Cigic
 • "Da postoji ocjena 11/10 dala bi toliko.Divni ljudi,tim i atmosfera.Doktor Sokolić je doktor pun razumijevanja,spreman smiriti u svakom trenu i odgovoriti na svako pitanje.Definitivno preporuka svima.Hvala na svemu 😁 "
  Ivana Marić
 • " Izvrsna usluga, ljubazno osoblje. Za sada su izvedeni manji zahvati, poput zamjene ispuna jednostavnim i bezbolnim rješenjem višegodišnjih bolova tjedno. "
  Slavica Robić
DemoStomatološka Poliklinika ARENA
4.7 Zvjezdica - Na temelju 68 korisničkih recenzija

Što je zubni implantat i od čega je napravljen?
Implantat je fiksno i trajno rješenje te ima funkciju nosača jer postaje „korijen“ za zamjenski zub koji se ugrađuje u čeljusnu kost. Titan je metal koji je najbolji izbor za zubne implantate – istraživanja iz 1960-ih i 1970-ih pokazala su kako se titan zapravo sjedinjuje s čeljusnom kosti te se dokazalo kako je najpogodniji za sraštanje implantata s kosti – oseointegraciju.

Vrijeme srastanja implantata s kosti i uspješnost zahvata
Proces zaraštavanja implantata traje 3-9 mjeseci, a za to vrijeme implantat se, po potrebi, može opteretiti keramičkom krunicom.
Implantat može biti i izvrstan nosač za most. Dodavanje jednog ili više zubnih implantata može pomoći u ostvarenju veće funkcionalnosti i sigurnosti zubala. Cjelokupan uspjeh zahvata uvelike ovisi o vještini kirurga kao i o strukturi čeljusne kosti te oralnoj higijeni pacijenta.

Konačan rezultat
Prekrasan osmijeh podiže samopoštovanje i samopouzdanje. Zubni implantat je mali titanski vijak koji može promijeniti vaš život na bolje i osigurati lijep i zdrav osmijeh doživotno, uz redovite kontrole i pravilnu oralnu higijenu.

Galerija slika
OSIGURAN SMJEŠTAJ
Za naše pacijente van Zagreba osigurali smo BESPLATAN SMJEŠTAJ kako bismo njihov posjet poliklinici ARENA učinili još ugodnijim.
ORGANIZIRANI PRIJEVOZ
Našim pacijentima van Zagreba nudimo ORGANIZIRANI PRIJEVOZ do Poliklinike ARENA u udobnim i sigurnim vozilima. Opustite se i uživajte u ugodnoj vožnji s našim pristupačnim i profesionalnim vozačima.
KONTAKT

Stomatološka poliklinka ARENA
Remetinečki gaj 2k
10020, Zagreb, Hrvatska
+38516542655

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak: 7:30 do 21:00 h
Subota: Zatvoreno
Nedjelja i praznici: Zatvoreno