Dobrodošli na stranicu virtualnog pregleda

Zabrinjava Vas zdravlje Vaših zuba? Voljeli bi se online konzultirati sa stomatologom?
PRIJAVI SE

VIRTUALNI UPITNIK O ZDRAVLJU ZUBI

Virtualni stomatološki pregled je dio prvog pregleda putem kojeg Vas možemo konzultirati bez odlaska u polikliniku. Sve što je potrebno napraviti je ispuniti upitnik o zdravlju Vaših zubi, uz opis problema kojeg trenutačno imate. Na dnu formulara ćete nam moći ostaviti svoje kontakt podatke putem kojih će Vam se obratiti stomatolog iz naše poliklinike sa stručnim odgovorom te individualnim savjetima.

VAŽNO JE ZNATI

Virtualni stomatološki pregled je prva komunikacija sa stomatologom i ne predstavlja kompletan pregled. Za daljnje rješavanje Vaše situacije svakako je potrebno doći u samu polikliniku.
 • "Ugodan razgovor s doktorom koji me uputio u određene smjernice što učiniti kako bi dobio preporuke o traženom problemu."

  - Branimir, Zadar
 • "Lijepo iskustvo s virtualnim pregledom, dr.Srećko mi je svojim stručnim savjetom približio pojam parodontitisa, također i posavjetovao me o daljnjem liječenju. Zahvaljujem se i u nadi da ostanete zdravi Vas pozdravljam."

  - Josipa, Đeletovci
 • "Svaka pohvala doktoru osim što ste dobar doktor dobar ste i covjek."

  - Nikolina, Vinkovci
 • "Ugodno sam iznenađen razinom ljubaznosti i profesionalizma. Kada to govori netko kao ja, tko ima jako visoko postavljene standarde po tom pitanju, možete biti sigurni da je tome stvarno tako. Bravo!"

  - Ivo, Velika Gorica

UPITNIK

*Odgovori na pitanja oznacena zvjezdicom su obavezni.

*1. Kada ste zadnji put bili kod stomatologa?

*2. Koliko često perete zube?

*3. Bolujete li od nekih drugih bolesti (dijabetes, povisen krvni tlak, autoimune bolesti)?

*4. Pušite li?

*5. Da li Vam krvare desni?

*6. Da li Vam se klimaju zubi?

*7. Koliko su stari Vaši protetski nadomjesci?

Priloži ortopan snimak

UKRATKO O NAMA

Stomatološka poliklinika ARENA je vrhunski zdravstveni centar koji osigurava najviše kriterije sigurnosti iz područja stomatologije koji su danas najpotrebniji. Uz vlastiti zubotehnički laboratorij, 11 ordinacija, i tim stručnjaka doktora stomatologije i specijalista na usluzi smo svim ljudima koji imaju probleme sa zubima.

Osjećajte se sigurno, vidimo se u poliklinici ARENA!

Copyright © 2021 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana. Sadržaj stranice je informativnog karaktera i ničim ne obvezuje Stomatološku polikliniku ARENA.
Izjava o privatnosti | Politika kolačića i postavke | Opća pravila i uvjeti korištenja |
editinfo-circlephone-square