Akrilatna proteza total premium

Idealno mobilno rješenje za potpunu bezubost
Potpuni gubitak zuba može značajno utjecati na kvalitetu života i samopouzdanje pacijenta jer bezubost često mijenja ili otežava govor i jedenje te narušava cjelokupnu estetiku lica. Premium akrilatne proteze vrhunsko su rješenje za potpuni gubitak zuba kojima vam vraćamo prirodan oblik obraza i lica, kao i potpunu funkcionalnost zuba.

Što su akrilatne premium proteze?

Premium akrilatna totalna proteza jest vrsta mobilne proteze za zube koja se preporučuje pacijentima u slučaju potpune bezubosti, odnosno potpunog gubitka zuba jedne ili obje čeljusti. Akrilatne premium proteze izrađujemo pacijentima kod kojih zbog većeg gubitka zubne kosti nije moguće ugraditi zubni implantat kao trajno fiksno rješenje za bezubost.

Akrilatna totalna proteza sastoji se od zubnih krunica postavljenih u bazu proteze koja je izrađena od ružičastog akrilata (vrsta plastike) i bojom se uklapa u okolnu sluznicu. Ovakvu mobilnu protezu pacijenti sami mogu skidati i vraćati u usta.

Prednosti akrilatnih premium proteza

Uz visokokvalitetne materijale i modernu tehnologiju, naše premium akrilatne proteze pacijentima u potpunosti vraćaju funkcionalnost i estetiku zuba, kao i zadovoljstvo i samopouzdanje. Glavna prednost akrilatne proteze jest upravo rekonstrukcija izgubljenih zuba te podizanje kvalitete života i očuvanje oralnog zdravlja.

Izrada akrilatne totalne proteze je relativno brza i jednostavna, što znači kako pacijent neće morati dugo čekati na njenu izradu, a cijena je pristupačna. Akrilatna premium proteza pacijentu u potpunosti vraća funkciju žvakanja i jedenja, olakšava govor te vraća prirodan oblik licu i obrazima.

Akrilatna totalna proteza – sve što trebate znati o procesu, pripremi i rezultatima

Priprema

Prije početka izrade akrilatne totalne proteze, pacijent dolazi na specijalistički pregled na kojem analiziramo čeljust i cjelokupno dentalno stanje te postavljamo detaljnu dijagnozu. Na temelju stanja pacijentove čeljusti izrađujemo individualiziran plan terapije i naš tim započinje s pripremom za izradu premium akrilatne proteze.

Tijek zahvata

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Rezultati

Uz modernu tehnologiju i vrhunske materijale izrade, pacijent se relativno brzo i lako navikava na akrilatnu protezu te uživa u vraćenoj estetici i funkciji zuba. A uz redovnu i pravilnu oralnu higijenu i redovite kontrole, premium akrilatna totalna proteza može trajati cijeli život.

Cijena totalne akrilatne zubne proteze

Cijenu premium akrilatne zubne proteze u Stomatološkoj poliklinici ARENA možete pronaći u našem cjeniku

Za sve dodatne informacije, upite ili naručivanje na besplatan specijalistički pregled, slobodno nam se obratite! Pošaljite nam email, online upit ili nas nazovite, a naše stručno osoblje rado će vam pomoći.

Zašto odabrati Stomatološku polikliniku ARENA?

  • Vaš prvi odabir za sve veće i kompleksne stomatološke radove
  • Individualan pristup svakom pacijentu uz stručno savjetovanje i pronalazak optimalnog stomatološkog rješenja 
  • Moderan, tehnološki napredan zubotehnički laboratorij i vrhunski dijagnostički centar za potpunu kontrolu svih procesa liječenja i zadovoljstvo pacijenata
  • Izrada premium akrilatne totalne proteze od provjerenih i visokokvalitetnih materijala 
  • Pristupačne cijene akrilatne premium proteze
  • Potpuna ugodnost nošenja proteze te vraćanje funkcije i estetike vašim zubima
Imate dodatnih pitanja? Pošaljite nam upit, zatrażite ponudu ili dogovorite besplatan specijalistički pregled
  • Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno izjavi o povjerljivosti.
  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 10 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pošaljite online upit

Copyright © 2022 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana.