KERAMIČKE KRUNICE

Najviši standardi kvalitete i estetike
Keramičke krunice idealno su rješenje za rješavanje funkcionalnih i estetskih oštećenja zuba, a zbog svoje visoke kvalitete i estetike u potpunosti imitiraju izgled prirodnog zuba. Uz keramičke krunice vratit ćemo vam osmijeh na lice te bez sumnje povratiti i samopouzdanje.

Što su keramičke krunice?

Keramička ili potpuno keramička krunica je vrsta protetskog nadomjeska koji predstavlja vrhunsko dentalno rješenje kada su u pitanju estetika i funkcionalnost zuba. Upravo zbog svojih vrhunskih karakteristika, keramika je najčešći materijal od kojeg izrađujemo krunice u Stomatološkoj poliklinici ARENA.

Potpuna keramička krunica, kako i samo ime kaže, izrađena je u potpunosti od keramike, uključujući i bazu i površinski dio. Upravo zbog toga ima iznimnu sposobnost translucencije i transparencije, odnosno odbijanja i propuštanja svjetla, što omogućuje potpunu imitaciju izgleda prirodnog zuba.

U modernom zubotehničkom laboratoriju Stomatološke poliklinike ARENA, naš iskusni tim zubotehničara izrađuje potpuno keramičke krunice od visokokvalitetnih materijala koji će u potpunosti zadovoljiti sve vaše estetske i funkcionalne potrebe i zahtjeve.

Prednosti keramičkih krunica

Glavna prednost keramičke krunice jest činjenica da u potpunosti oponaša sva optička svojstva prirodnog zuba, što znači da je gotovo nemoguće razlikovati je od ostatka zuba u ustima.

No osim izgleda, potpuna keramička krunica u potpunosti oponaša i svojstva i funkcije prirodnog zuba što znači da će sve njegove prijašnje funkcije, poput govora i jedenja, biti u potpunosti omogućene.

Keramička krunica izrađena je od biokompatibilnih materijala, iznimno je čvrsta i izdržljiva te ugodna za pacijenta. Zbog svojih iznimnih estetskih karakteristika, keramičke krunice se najčešće predlažu za prednje zube, no idealno su rješenje i za sve ostale zube.

Ugradnja keramičke krunice – sve što trebate znati o procesu, pripremi i rezultatima

Priprema

Svakoj izradi i ugradnji keramičke krunice prethodi detaljan specijalistički pregled kod stomatologa. Stomatolog će pregledati stanje pacijentovih zuba i desni, analizirati snimku zuba (ortopan) te utvrditi njihovo zdravstveno stanje, kao i stanje zubnog korijena i čeljusne kosti. Na temelju trenutačnog stanja zuba, stomatolog preporučuje i sastavlja idealan plan terapije.

Tijek zahvata

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Rezultati

Krajnji rezultat ugradnje keramičke krunice jest prekrasan, transformiran i zdrav osmijeh te povratak svih funkcija oštećenog ili oštećenih zuba.

Vaše keramičke krunice mogu potrajati i do 15 godina, no njihov vijek trajanja je individualan te se razlikuje se od pacijenta do pacijenta. On uvelike ovisi o čimbenicima kao što su kvaliteta materijala i pravilno pripremljeni zagriz, te iskustvo i spretnost stomatologa, koji su u našoj Poliklinici uvijek na najvišoj razini.

Osim toga, trajanje krunica ovisit će i samom pacijentu koji na njihov dugotrajniji vijek može utjecati odlaženjem na redovite kontrolne preglede, te pravilnim i redovitim održavanjem oralne higijene.

Cijena keramičke krunice

Cijenu potpuno keramičke krunice u Stomatološkoj poliklinici ARENA možete pronaći u našem cjeniku

Za sve dodatne informacije, upite ili naručivanje na besplatan specijalistički pregled, slobodno nam se obratite! Pošaljite nam email, online upit ili nas nazovite, a naše stručno osoblje rado će vam pomoći.

Zašto odabrati Stomatološku polikliniku ARENA?

  • Broj 1 poliklinika za sve velike i kompleksnije stomatološke radove
  • Više opcija za rješavanje vaših stomatoloških problema – stvaramo plan terapije prema vašim mogućnostima
  • Osjećajte se ugodno i zbrinuto uz tim kojem je stalo do vas – uvijek smo srdačni i empatični
  • Moderan i digitaliziran zubotehnički laboratorij te vlastiti dijagnostički centar omogućavaju nam vrhunsku kvalitetu i iznimnu kontrolu svih procesa liječenja
  • Iskusni i stručni stomatološki stručnjaci koji će uvijek pronaći inovativna i idealna stomatološka rješenja za vas 
  • Tijekom cijelog procesa liječenja i terapije možete računati na profesionalno savjetovanje i podršku
  • Transformiramo vaš osmijeh i vraćamo samopouzdanje
Imate dodatnih pitanja? Pošaljite nam upit, zatrażite ponudu ili dogovorite besplatan specijalistički pregled
  • Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno izjavi o povjerljivosti.
  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pošaljite online upit

Copyright © 2021 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly