ZUBNI IMPLANTATI

Trajno protetsko rješenje
Zubni implantati su posebno izrađeni titanski vijci koji se kirurškim postupkom ugrađuju u kost gornje i/ili donje čeljusti u slučaju nedostatka prirodnih zuba koje uz protetski nadomjestak savršeno zamjenjuju. Titan je biokompatibilan materijal koji kost prihvaća kao prirodni materijal.

Za razliku od postavljanja zubnog mosta za koji je potrebno izbrusiti dva zuba nosača, kod implantacije nema potrebe za brušenjem susjednih, zdravih zuba. Uz dobro opće zdravlje, održavanje dobre oralne higijene i redovite posjete stomatologu, implantati traju doživotno, a željeni izgled zubi je osiguran jer estetski i funkcionalno potpuno zamjenjuju prirodni zub.

Zahvat kada nedostaje jedan zub

U slučaju nedostatka samo jednog zuba, ugradnja zubnih implantata ima prednost u odnosu na most, kojim je također moguće sanirati nedostatak zuba, jer kod ugradnje zubnog implantata, implantacija je jednostavniji i potpuno bezbolan zahvat budući da se susjedni zubi ne trebaju brusiti (ostaju netaknuti).
blankblankblank

Zahvat kada nedostaje više zubi

Ako nedostaje više zubi, implantati služe kao nosači mosta sastavljenog od zubnih krunica, a iznimno i u kombinaciji s pacijentovim prirodnim zubima.
blankblankblank

Zahvat u slučaju potpune bezubosti

U slučaju potpune bezubosti ugrađuje se 4-6 zubnih implantata koji služe kao nosači mostova.
blankblankblank
Imate dodatnih pitanja? Pošaljite nam upit, zatrażite ponudu ili dogovorite besplatan specijalistički pregled

Dozvoljavam Poliklinici ARENA da me kontaktira u vezi mojih upita

Priloži snimak ili ortopan

Pošaljite online upit

Copyright © 2021 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana.