Centar vrhunske stomatologije
ZUBNI IMPLANTAT 
Rješenje bez konkurencije
od 190 KN/MJESEC
Doživotna garancija na
zubni implantat
Beskamatno obročno plaćanje
do 36 rata
Pošaljite nam upit
Zubni implantati trajno su rješenje za sretno lice.
Pokažite svoj novi osmijeh i uživajte u omiljenoj hrani bez razmišljanja.
Pošaljite nam upit
Ili nas kontaktirajte pozivom na 01 6542 655 
 • Besplatan specijalistički pregled
 • Bezbolan zahvat
 • Doživotna garancija na zubni implantat
 • Organizirani prijevoz za pacijente van Zagreba
 • Vodeći stručnjaci implantologije
 • Biokompatibilni materijali
 • Višegodišnje jamstvo na zubnu krunicu
 • Besplatan smještaj za pacijente van Zagreba
UGRADNJA JEDNOG ILI VIŠE ZUBNIH IMPLANTATA

Ugradnja jednog ili više zubnih implantata najbolje je i doživotno rješenje ako vam nedostaje jedan ili više zubi. Implantati su prozivedeni od biokompatibilnog materijala, titana, koji ljudski organizam prihvaća kao svoje vlastito, a ne strano tijelo i ne izaziva alergijske reakcije. Implantati u potpunosti vraćaju izgubljenu estetiku i žvačne funkcije, a njihovom ugradnjom vratit će se samopouzdanje i unaprijediti kvaliteta života. Važno je napomenuti kako se kod ugradnje implantata ne diraju okolni, zdravi zubi.

FIKSNA RJEŠENJA NA ZUBNIM IMPLANTATIMA

ALL-ON-4/ALL-ON-6 metoda ugradnje fiksno-protetskog nadomjestka na 4 ili 6 titanskih implantata postavljena u gornju, donju ili obje, potpuno bezube čeljusti. Ova metoda potpuno nadomješta izgubljene prirodne zube i drastično poboljšava kvalitetu života.

Toronto most zubni most načinjen od hibridnog kompozitnog materijala koji se vijcima pričvršćuje na zubne implantate. Također u potpunosti nadomješta prirodne zube, vraća samopouzdanje i unaprijeđuje kvalitetu života.

Plan implantiranja, ugradnja implantata, postavljanje provizorija

Uspješna ugradnja zubnog implantata počinje kvalitetnim planom terapije koja se temelji na specijalističkom pregledu i analizi ortopanske, odnosno rendgenske snimke čeljusti. Stomatolog će, na temelju pregleda dentalne situacije, analize snimke čeljusti te razgovora s pacijentom, izraditi ponudu za najbolje implantološko rješenje.

Stručni pregled
Precizna analiza/3D CBCT dijagnostika
Ponuda

Što je zubni implantat i od čega je napravljen?
Implantat je fiksno i trajno rješenje te ima funkciju nosača jer postaje „korijen“ za zamjenski zub koji se ugrađuje u čeljusnu kost. Titan je metal koji je najbolji izbor za zubne implantate – istraživanja iz 1960-ih i 1970-ih pokazala su kako se titan zapravo sjedinjuje s čeljusnom kosti te se dokazalo kako je najpogodniji za sraštanje implantata s kosti – oseointegraciju.

Vrijeme srastanja implantata s kosti i uspješnost zahvata
Proces zaraštavanja implantata traje 3-9 mjeseci, a za to vrijeme implantat se, po potrebi, može opteretiti keramičkom krunicom.
Implantat može biti i izvrstan nosač za most. Dodavanje jednog ili više zubnih implantata može pomoći u ostvarenju veće funkcionalnosti i sigurnosti zubala. Cjelokupan uspjeh zahvata uvelike ovisi o vještini kirurga kao i o strukturi čeljusne kosti te oralnoj higijeni pacijenta.

Konačan rezultat
Prekrasan osmijeh podiže samopoštovanje i samopouzdanje. Zubni implantat je mali titanski vijak koji može promijeniti vaš život na bolje i osigurati lijep i zdrav osmijeh doživotno, uz redovite kontrole i pravilnu oralnu higijenu.

Imate dodatnih pitanja?
Pošaljite nam upit, zatrażite ponudu ili dogovorite besplatan specijalistički pregled
 • Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno izjavi o povjerljivosti.
 • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 10 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
O NAMA

Stomatološka poliklinika ARENA je specijalizirana zdravstvena ustanova iz područja parodontologije, implantologije, protetike i oralne kirurgije, s timom od 18 stručnjaka iz svih grana stomatologije. Uz specijaliste i stručno osoblje, na usluzi su i svi djelatnici kojima je na prvom mjestu zadovoljstvo pacijenta i ugodan boravak.

Preko 20.000 zubnih implantata ugrađeno je pacijentima u suvremeno opremljenim ordinacijama, a na sve implantološke i protetske radove pacijenti dobivaju jamstvo.

Pacijenti brzo i lako mogu obaviti sve vrste dentalnih zahvata zahvaljujući velikom timu profesionalaca koji rade u 11 moderno opremljenih ordinacija, po najvišim svjetskim standardima.

Galerija slika
Iskustva pacijenata
 • " Bila sam na vađenju umnjaka, bilo je bezbolno i gotovo u par sekundi, sve pohvale za doktore i ostalo osoblje, svi su ljubazni i susretljivi. Ugodna atmosfera, sve uredno i po europskim standardima. Hvala Vam. Lp "
  Sonja Živković Bardić
 • " Od prvog kontakta s ugodnom i ljubaznom gospođom Marinom preko telefona radi dogovora, lijepog osoblja na recepciji i medicinskih sestara do profesionalnog, smiješnog i srdačnog Dr. Šupe, iskustvo u vašoj klinici je bilo izvrsno. Nestao je moj strah od zubara! :) Hvala svima, vidimo se opet! "
  Martina Martinović
 • Od prvog kontakta s osobljem na recepciji pa sve do suradnje sa stomatolozima samo pozitivni dojmovi. Ljubaznost, susretljivost, stručnost i profesionalnost. Jako sam zadovoljna brzinom i kvalitetom izrade keramičkih krunica.
  Željka Soldin
 • Ugodna atmosfera,profesionalno i ljubazno osoblje....s radoscu Vam dolazim svaki put,a odlazim sretna i jako zadovoljna...HVALA VAM i vidimo se uskoro.
  Tanja Cigic
 • "Da postoji ocjena 11/10 dala bi toliko.Divni ljudi,tim i atmosfera.Doktor Sokolić je doktor pun razumijevanja,spreman smiriti u svakom trenu i odgovoriti na svako pitanje.Definitivno preporuka svima.Hvala na svemu 😁 "
  Ivana Marić
 • " Izvrsna usluga, ljubazno osoblje. Za sada su izvedeni manji zahvati, poput zamjene ispuna jednostavnim i bezbolnim rješenjem višegodišnjih bolova tjedno. "
  Slavica Robić
DemoStomatološka Poliklinika ARENA
4.6 Zvjezdica - Na temelju 68 korisničkih recenzija
OSIGURAN SMJEŠTAJ
Za naše pacijente van Zagreba osigurali smo BESPLATAN SMJEŠTAJ kako bismo njihov posjet poliklinici ARENA učinili još ugodnijim.
ORGANIZIRANI PRIJEVOZ
Našim pacijentima van Zagreba nudimo ORGANIZIRANI PRIJEVOZ do Poliklinike ARENA u udobnim i sigurnim vozilima. Opustite se i uživajte u ugodnoj vožnji s našim pristupačnim i profesionalnim vozačima.
KONTAKT

Stomatološka poliklinka ARENA
Remetinečki gaj 2k
10020, Zagreb, Hrvatska
+38516542655

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak: 7:30 do 21:00 h
Subota: Zatvoreno
Nedjelja i praznici: Zatvoreno

Call Now ButtonKontaktirajte nas