Smještaj i prijevoz

Posjetite čaroban grad gdje osmijeh dolazi iz srca
Zagreb – njegove ulice i spomenici žive tisućljeće. Ipak, svoju najveću vrijednost on mjeri trenutkom koji nam poklanja ljepotom i osobnošću koje dijeli s nama. I on je tako veći za našu radost, mi bogatiji za prijateljstvo s gradom čije su ga vrijednosti uvrstile u popis europskih umjetničkih gradova, a osobnost u riznicu našega srca.

VODEĆI EUROPSKI CENTAR STOMATOLOGIJE

U polikliniku ARENA dolazi mnogo pacijenata iz cijele Europe i svijeta, kako bi sanirali svoje stomatološke probleme i na taj način spojili ugodno i korisno – odmor u službi oralnog zdravlja s kojega će kući ponijeti pregršt novih uspomena i predivan osmijeh!

Veseli nas što je već godinama poliklinika ARENA prepoznata kao vrhunski centar stomatologije koji nudi visoku kvalitetu usluge na jednom mjestu – kvalitetne materijale, modernu opremu te profesionalan i prijateljski pristup.

Našim pacijentima pružamo podršku za svo vrijeme trajanja terapije u poliklinici kako bi se osjećali vrlo sigurno i ugodno te kako bi maksimalno uživali u našem prekrasnom gradu, bez obzira na godišnje doba.

OSIGURAN SMJEŠTAJ

Našim pacijentima osigurali smo mogućnost smještaja za vrijeme dolaska na prvi pregled i zahvata u našoj poliklinici.

Ponuda Stomatološke poliklinike ARENA za vaš ugodan odmor i brz oporavak obuhvaća:
  • besplatan smještaj
  • organizirani prijevoz
  • podrška pacijentima - naše ljubazno osoblje koje vam pomaže kako biste se osjećali kao kod kuće
Naravno, mogući su i razni dogovori u skladu s vašim željama i potrebama kako biste se osjećali što ugodnije za vrijeme trajanja terapije. Vaše je samo da nas kontaktirate, sve ostalo prepustite nama.

LUXE smještaj 4/5*

Poliklinika ARENA uvažava želje pacijenata koji traže luksuzniji smještaj koji, osim dodatnog komfora, osigurava neposrednu blizinu većine kulturnih i povijsnih znamenitosti grada Zagreba.

Upravo s tim ciljem surađujemo s nekoliko objekata 4/5*, koji su u mogućnosti ponuditi luksuzniji smještaj uz DOPLATU.

Preporučamo svim našim pacijentima koji za vrijeme stomatološkog zahvata žele luksuzniji smještaj  da se obrate našem Centru podrške na email adresu: info@arenapoliklinika.hr i dogovore detalje smještaja.

Doživite ljepote Zagreba uz novi osmijeh!

ORGANIZIRANI PRIJEVOZ

Poliklinika ARENA osigurava kompletnu uslugu, od vrhunske stomatološke terapije do organizacije smještaja i prijevoza prema potrebi pacijenta. Za više informacija o organiziranom prijevozu za pacijente van Zagreba i Zagrebačke županije, kontaktirajte nas pozivom na 01 6542 655 ili nam pišite na adresu info@arenapoliklinika.hr.

ARENA centar podrške je na usluzi svim pacijentima kako bi što lakše organizirali svoj dolazak u našu polikliniku i siguran povratak svom domu. Svakodnevno se možete informirati kod naših asistenata i dobiti sve informacije vezane uz smještaj i prijevoz do poliklinike ARENA (auto, vlak, autobus, avion).

Dobrodošli u Zagreb :)
Imate dodatnih pitanja? Pošaljite nam upit, zatrażite ponudu ili dogovorite besplatan specijalistički pregled
  • Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno izjavi o povjerljivosti.
  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 10 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pošaljite online upit

Copyright © 2022 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana.