Stručni stomatološki tim

Upoznajte našu najveću vrijednost

Doktori

Srećko Srdjak, dr. med. dent.
spec. parodontologije, ravnatelj poliklinike
Srećko Srdjak, dr. med. dent. diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2003. godine, a od 2010. godine radi kao specijalist parodontologije. Uža mu je specijalnost dijagnostika i prevencija, terapija parodontnih bolesti te estetski zahvati i implantologija. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog parodontološkog društva, a od osnutka, 2011. godine, ravnatelj je Stomatološke poliklinike ARENA.
Doktor Srdjak otvorenim i stručnim pristupom, sustavno gradi povjerenje kod pacijenata što im daje dodatni razlog zbog kojeg se odlučuju na zahvate i terapiju u Poliklinici ARENA.
prof. dr. sc. Andrija Bošnjak, dr. med. dent.
spec. parodontologije
Andrija Petar Bošnjak, prof. dr. sc. Andrija Bošnjak, dr. med. dent., spec. parodontologije, doktorirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2003. te godinu dana kasnije postaje specijalist parodontologije. Nacionalno vijeće znanosti izabralo ga je 2006. za višeg znanstvenog suradnika, dok se Agenciji za znanost i visoko obrazovanje pridružuje 2015. kao znanstveni savjetnik. Stručnom timu poliklinike Arena priključuje se 2019. godine kao dentalni kirurg gdje nastavlja graditi svoje bogato iskustvo.
Lukas Džodan dr.med.dent.
Lukas Džodan, dr. med. dent. diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2017. godine. Nakon odrađenog staža u obiteljskoj ordinaciji dentalne medicine, 2018. godine stiže u Polikliniku ARENA kao pojačanje u području konzervative i estetske stomatologije.
Svoje slobodno vrijeme provodi u društvu prijatelja i na nogometnom terenu.
Filip Marijan, dr.med.dent.
Dr. dent. med. Filip Marijan, diplomirao je na stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2015. godine, a nakon odrađenog staža, počinje raditi u Poliklinici ARENA 2016. godine. Slobodno vrijeme voli provoditi u krugu obitelji ili čitati stručnu literaturu i usavršavati se.
Ivor Sokolić dr.med.dent.
Ivor Sokolić, dr. med. dent. diplomirao je na stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2018. godine.
Područje interesa mu je parodontologija i digitalna stomatologija. U svoje slobodno vrijeme igra košarku, provodi vrijeme s prijateljima i igra play station.
Branka Horvat, dr. med. dent.
Branka Horvat diplomirala je 2018. godine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.
Prije nego se pridružila timu Poliklinike Arena radila je u nekoliko privatnih ordinacija u Zagrebu.
Područja posebnog interesa su joj estetska stomatologija, endodoncija i protetika, a naročito se veseli radu s najmlađim pacijentima.
Redovito se usavršava na stručnim seminarima i tečajevima prateći tako najnovije trendove dentalne medicine.
U slobodno se vrijeme opušta pjevajući u zboru.
Boris Gračan dr.med.dent.
Boris Gračan dr.med.dent.
Tomislav Radić dr.med.dent.
Tomislav Radić, dr.med.dent., diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Splitu 2017. godine. Područje interesa mu je endodoncija te je aktivan sudionik stručnih kongresa.
U slobodno vrijeme voli igrati nogomet i član je dobrovoljnog vatrogasnog društva Žrnovnica.
Valerija Babić, dr. med. dent.
Valerija Babić, dr. med. dent. diplomirala je 2011. godine u Zagrebu. Nakon odrađenog staža niz godina radi u privatnoj poliklinici nakon čega stiže u Polikliniku ARENA. Područje interesa su joj estetika i protetika. U slobodno vrijeme rado putuje i bavi se fotografiranjem.
Gordana Kolačko Miter dr.med.dent.
Gordana Kolačko Miter dr.med.dent.
Antonija Bačić, dr. med. dent.
Antonija Bačić, dr.med.dent. diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu te je ubrzo nakon što je diplomirala krenula odrađivati pripravnički staž.
2021. godine pridružuje se timu poliklinike ARENA gdje nastavlja svoj put i usavršavanje. Sudjelovala je u istraživanju pod nazivom Dental health in pre-Ottoman and Ottom period in Croatia s kojim je osvojila 2. mjesto na drugom međunarodnom kongresu Stomatološkog fakulteta i Academy of operative dentistry European section.
Imati priliku vratiti osmjeh na lice pacijentima je glavni razlog radi kojeg joj se razvio interes za estetskom stomatologijom. U slobodno vrijeme bavi se biciklizmom, voli čitati i slušati glazbu.
Bernard Hrvoj dr.med.dent.
Bernard Hrvoj dr. med. dent. diplomirao je 2018. godine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Područja posebnog interesa su mu endodoncija i kirurgija. Redovito se usavrsava na stručnim seminarima i tečajevima. Na 1. Kongresu studenata dentalne medicine u organizaciji studentskih sekcija Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i na Međunarodnom simpoziju studenata dentalne medicine je vodio radionicu “Digitalni otisak i CAD/CAM”. U slobodno vrijeme bavi se trčanjem, biciklizmom i ronjenjem.
Ana Prkić, dr. med. dent.
Ana Prkić, dr.med.dent. diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Splitu 2020. godine. Nakon završenog fakulteta kratko je radila u jednoj manjoj obiteljskoj ordinacije gdje je počela graditi svoje iskustvo te se ubrzo nakon toga priključila poliklinici Arena gdje nastavlja graditi svoj put. Redovito pohađa dentalne tečajeve i prevodi znanstvene članke za stručne časopise. Područje interesa su joj implantoprotetika i kirurgija a u slobodno vrijeme voli provoditi vrijeme gledajući filmove te je veliki fan Depeche Mode.
mr.sc. Andrijana Kovačić, dr.med.dent.
spec. ortodoncije
mr. sc. Andrijana Kovačić dr. dent. med. specijalist ortodoncije diplomirala je 2003. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je i magistrirala 2007. godine. Zbog velikog interesa i sklonosti prema visokoj estetici 2010. kreće sa specijalizacijom ortodoncije pri Stomatološkom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koju završava 2013. godine. U poliklinici Arena radi kao specijalist ortodoncije. Andrijana je kolumnist - ekspert u časopisu Story kids, te član stručnog tima na portalu violetawecare gdje daje stručne savjete čitateljima. Uživa u radu s pacijentima i kreiranju sretnih i zadovoljnih osmijeha!
Zoran Ivasović, dr.med.dent.
spec. oralne kirurgije i implantologije
Marko Zimmerman, dr.med.dent.
spec. protetike
Antonija Stojić dr.med.dent.
Antonija Stojić, dr.med.dent. završila je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom studija postaje članica i dirigentica prvog pjevačkog zbora Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu „Z(u)bora“ te članica studentske ekipe prve pomoći (STEPP) u sklopu koje održava edukacije hitnih stanja za studente. Aktivno sudjeluje u provedbi nacionalne javnozdravstvene kampanje „Oživi me“. Tijekom školovanja bila je demonstratorica na Zavodu za fiksnu protetiku te Zavodu za endodonciju i restaurativnu stomatologiju. Dobitnica je dvije posebne Rektorove nagrade za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Slobodno vrijeme koristi za druženja s prijateljima te uživanje u glazbi.

Dina Ivanović dr.med.dent.
dr. med. dent Dina Ivanović
Igor Krstevski, dr.med.dent.
Igor Krstevski, dr.med.dent., 
Lovro Holjevac, dr.med.dent.
Lovro Holjevac dr.med.dent
Lucija Ćabov-Ercegović, dr.med.dent.
Lucija Ćabov-Ercegović, dr.med.dent., diplomirala je 2017. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu nakon čega je radno iskustvo počela graditi u stomatološkoj poliklinici u Rijeci, a 2019. godine započinje specijalizaciju iz parodontologije te se pridružuje stručnom timu poliklinike Arena. Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi i s ljudima koje voli.
Ana Zelić, dr. med. dent. diplomirala je na stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2014. godine. Nakon završene obuke pod nazivom Six Months Smile fokus interesa stavila je na ortodonciju i estetiku. Prepoznata je kao strpljivi stomatolog mirnog karaktera, a slobodno vrijeme najradije provodi u krugu prijatelja i na teniskom terenu.
Ana Zelić, dr. med. dent. diplomirala je na stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2014. godine. Nakon završene obuke pod nazivom Six Months Smile fokus interesa stavila je na ortodonciju i estetiku. Prepoznata je kao strpljivi stomatolog mirnog karaktera, a slobodno vrijeme najradije provodi u krugu prijatelja i na teniskom terenu.

Asistenti

Laboratorij

Recepcija

Centar podrške

Logistika i nabava

Pošaljite online upit

Copyright © 2022 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana.