Povijest poliklinike ARENA

Vrhunska stomatološka usluga i prijateljski pristup
Stomatološku polikliniku ARENA 2011. godine osnovao je dr.Srećko Srdjak, specijalist pardontologije, zajedno sa suprugom Marinom Srdjak. Od samog početka cilj je bio ponuditi pacijentima vrhunsku stomatološku uslugu uz poseban osjećaj topline i razumijevanja, a s ciljem da se osigura kompletna usluga na jednom mjestu uz najviše standarde kvalitete iz područja implantologije, protetike, oralne kirugije i parodontologije te ponudi terapija osluškujući želje pacijenata, imajući na umu njihove zdravstvene potrebe i financijske mogućnosti .

Kako je počela naša priča...

2011. početkom godine, poliklinika ARENA započinje sa svojim radom u tri ordinacije i sa šest zaposlenih, no svake godine se broj zaposlenih povećavao zahvaljujući načinu i kvaliteti rada koji su prepoznali mnogi pacijenti.

Od 2015. godine, osim pacijenata iz Hrvatske, izvrsnost poliklinike ARENA prepoznaje i sve veći broj pacijenata iz susjednih država, naročito Italije, Slovenije, Austrije te bliskih nam država poput Švicarske i ostalih zemalja.

2016. godine, dr. Srećko Srdjak, kao ravnatelj poliklinike ARENA, dobiva nagradu za menadžera godine za izvrstan uspjeh u poslovanju.

Osmijeh dolazi iz srca :)

2017. godine, Poliklinika ARENA ponosna je da ima vlastiti, potpuno digitalizirani zubotehnički laboratorij čime je unaprijedila standarde kvalitete i brzine izrade te 11 moderno opremljenih ordinacija.

2019. godine, zaposleno je preko 90 zaposlenih, s velikim timom specijalista i stručnjaka te je danas jedna od najvećih stomatoloških poliklinika u regiji, specijalizirana za protetiku, oralnu kirurgiju, parodontologiju i implantologiju.

2020. Poliklinika ARENA vjerna je svojoj viziji i kroz svoj rad želi opravdati povjerenje pacijenata i status vrhunskog centra stomatologije na ovom području.


Upravo vizija dr.Srećka Srdjaka je protokol i imidž poliklinike Arena koju su prepoznali pacijenti i zaposlenici. 
Pošaljite online upit

Copyright © 2022 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana.