Certifikati i jamstva

Dokaz kvalitete naših usluga i individualnog pristupa pacijentima
Vrhunsku opremljenost i stručnost prati individualan pristup pacijentima s kojima se ostvaruje dugoročno dobar odnos i međusobno povjerenje. Pozitivne reakcije pacijenata, njihovo zadovoljstvo i sretan, prekrasan i zdrav osmijeh ciljevi su kojima teži svaki član tima Poliklinike ARENA.

Uz višegodišnju garanciju na sve implantološke i protetske radove, dajemo jamstvo na upotrebu vrhunskih materijala te na stručnost i profesionalnost naših specijalista.

ISO 9001:2015

Najpoznatiji je svjetski standard naziva "Sustav upravljanja kvalitetom proizvoda i usluga". 
U sebi sadrži zahtjeve organizacijskog karaktera koje Poliklinika ARENA ispunjava.
Zahtjevi se odnose na dokumentaciju koja podrazumijeva upravljanje sustavom kvalitete proizvoda i usluga, aparate i uređaje, zaposlenike, radne uvjete, nabavu, prodaju usluga, zahtjeve pacijenata, ispunjavanje zakonskih obveza i sl.

Audit tim multinacionalne tvrtke za verifikaciju, testiranje i certificiranje SGS (Société Générale de Surveillance) 9. listopada 2020 je u Stomatološkoj poliklinici ARENA napravio nadzornu audit-recertifikaciju Sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015.

ICERTIAS Customer’s Friend

Certifikat "Prijatelj klijenata"  potvrđuje kvalitetu usluge i odnosa prema pacijentima. Poliklinika ARENA je prva stomatološka poliklinika i zdravstvena ustanova u svijetu koja je nositelj ovog certifikata.

Jamstvo Poliklinike ARENA

Uz višegodišnje jamstvo na sve implantološke i protetske radove, pružamo jamstvo i na upotrebu vrhunskih materijala kao i na stručnost i profesionalnost naših specijalista:

• doživotno jamstvo na zubne implantate
• višegodišnje jamstvo na sve protetske radove
• jamstvo ugradnje implantata isključivo od strane specijalista oralne kirurgije
• specijalistička ordinacija za operativne zahvate prema najvišim svjetskim standardima

Vaše zadovoljstvo novim osmijehom na prvom nam je mjestu!
Imate dodatnih pitanja? Pošaljite nam upit, zatrażite ponudu ili dogovorite besplatan specijalistički pregled
  • Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno izjavi o povjerljivosti.
  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 10 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pošaljite online upit

Copyright © 2022 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana.