O poliklinici ARENA

Stomatološka poliklinika ARENA specijalizirana je zdravstvena ustanova za područja parodontologije, oralne kirurgije, protetike, endodoncije, ortodoncije i estetske stomatologije. Vrhunska usluga, najmodernija tehnologija i visoka kvaliteta materijala i usluga, individualan pristup, uz savjetovanje i podršku tijekom terapije, dio su ARENINE poslovne strategije. 50.000 pacijenata iz Hrvatske i inozemstva odabralo je Polikliniku ARENA, a posvećenost radu s pacijentima ključna je za njen uspjeh.
Stomatološka poliklinika ARENA, kao zdravstvena ustanova, osnovana u Zagrebu 2011. godine, pacijentima osigurava znanje i iskustvo tima koji čini 18 stručnjaka i specijalista iz svih grana stomatologije. Vlastiti dijagnostički centar i zubotehnički laboratorij osiguravaju maksimalnu kontrolu svih procesa liječenja i estetskih zahvata.

Pacijenti brzo i lako mogu obaviti sve vrste dentalnih zahvata zahvaljujući velikom timu profesionalaca koji rade u 11 moderno opremljenih ordinacija, po najvišim svjetskim standardima.
Preko 20.000 zubnih implantata ugrađeno je pacijentima u suvremeno opremljenim ordinacijama, a na sve implantološke i protetske radove pacijenti dobivaju jamstvo.
Uz vrhunski tim specijalista usmjerenih na najbolja rješenja za svaki individualni slučaj, velika pomoć u radu je i ostatak tima koji je na raspolaganju svakom pacijentu kako bi posjet bio ugodan doživljaj.

U Poliklinici ARENA je zaposleno preko 60 djelatnika koji su bitan dio priče o uspjehu.
+ 50000 zadovoljnih pacijenata
18 stručnjaka stomatologije
11 modernih ordinacija
Poliklinika ARENA pacijentima pruža:

• Individualan pristup svakom pacijentu
• Kontinuiranu liječničku podršku i savjetovanje
• Jamstvo na sve implantološke i protetske radove
• U potpunosti digitalizirani zubotehnički laboratorij

Poliklinika ARENA  pruža najbolju dijagnostičku uslugu, a uz više moderno opremljenih ordinacija, izdvaja se specijalistička ordinacija za kirurgiju te parodontološka ordinacija. Pacijentima jako puno znači visokokvalitetna preoperativna i postoperativna njega, prema najvišim svjetskim standardima na što se stavljamo poseban naglasak.

Poliklinika se nalazi na lako dostupnoj lokaciji u neposrednoj blizini shopping centra Arena, a pacijentima je osiguran veliki parking ispred poliklinike, kao i prilaz za osobe s poteškoćama u kretanju i roditelje s djecom.

Veselimo se vašem dolasku jer osmijeh svakog pacijenta naša je nagrada!
Imate dodatnih pitanja? Pošaljite nam upit, zatrażite ponudu ili dogovorite besplatan specijalistički pregled
  • Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno izjavi o povjerljivosti.
  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 10 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pošaljite online upit

Copyright © 2022 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana.