Kako poslati ortopan?

Često nas pacijenti pitaju kako da nam pošalju svoj ortopan. Ako je riječ o izrađenom snimku, najbolji način je da ga fotografirate s mobitelom i pošaljete na mail. Međutim, kako bismo takvu fotografiju mogli iskoristiti, navodim nekoliko naputaka kako napraviti kvalitetan snimak.

Prislonite ortopan na staklenu površinu odnosno na prozor, vodeći računa o tome da se kroz ortopan ne vide zgrade, priroda, ljudi i sl. Ako radite snimak van prostora, usmjerite ortopan prema vedrom nebu bez oblaka.


Ako nemate mogućnost prislanjanja ortopana na prozor, isti možete prisloniti na površinu ekrana PC monitora. Vodite računa o tome da ekranski prikaz bude bijel i jednoličan. Otvorite Notepad, Word ili sličnu aplikaciju i povećajte prozor preko čitavog ekrana.

[xyz-ips snippet="call-to-action"]


 

Nadam se da će vam ovaj blog post ubuduće pomoći oko slanja ortopana. Jednom kada ga moje kolege i ja zaprimimo, počinje vaš prvi korak ka novom i zdravom osmijehu.

Marko Brusek, dr.dent.med.

Marko Brusek, dr. med. dent. diplomirao je na stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2012. godine. U Poliklinici ARENA radi kao stručnjak za protetiku na implantatima. Prepoznat je kao doktor mirne ruke i otvorenog duha što mu je otvorilo vrata prema srcima mnogih pacijenata. Uživa u stomatološkom radu, ali jednako i u moru, dobrom društvu te povremeno squashu.

Dozvoljavam Poliklinici ARENA da me kontaktira u vezi mojih upita

Priloži snimak ili ortopan

Pošaljite online upit

Copyright © 2020 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana.