Preobrazba osmijeha uz pomoć moderne stomatologije

iskusni stomatolozi
plaćanje na rate bez kamata
višegodišnje jamstvo
visokokvalitetni materijali

Osluškujući želje, zahtjeve i financijske mogućnosti svakog pacijenta, svakodnevno kreiramo nove i zdrave osmijehe koji su, uz zadovoljstvo i sretno lice pacijenta, naša najveća preporuka. Vlastiti zubotehnički laboratorij jamči minimalno vrijeme izrade protetskog rada, dok doživotno jamstvo na zubne implantate i višegodišnje jamstvo na protetske radove garantira zadovoljstvo pacijenta specijalističkom uslugom i kvalitetom materijala.

Stomatološko rješenje

Metal – keramičke krunice

Vrijeme izrade: 4-5 dana

Pacijent je došao u našu polikliniku na prvi specijalistički pregled s 4 zuba koja nedostaju i vidljivo narušenom estetikom ostalih zubi koji su u potpunosti izgubili svoj prirodan lijep izgled.

Nakon detaljnog specijalističkog pregleda, dijagnostike i prezentacije plana terapije od strane specijalista, pacijent se odlučio nadoknaditi zube koji nedostaju zubnim implantatima a estetiku i funkcionalnost ostalih zubi popraviti metal-keramičkim krunicama.

Pročitajte u kojim slučajevima je najbolje staviti metal – keramičke krunice.

Stomatološko rješenje

Metal-keramičke krunice

Vrijeme izrade: 4-5 dana

Pacijent je došao kod nas s upaljenim zubnim mesom, te s problemom bruksizma što je dovelo do toga da su zubi u jako lošem i istrošenom stanju. Nakon razgovora sa specijalistom i obavljene kompletne dijagnostike, pacijentu je predstavljen plan terapije koji je započeo s dobrim čišćenjem i paradontološkim liječenjem svih zubi koji su bili zahvaćeni upalama. Nakon što je odrađena parodontološka terapija, narušena estetika i funkcionalnost zubi popravljeni su metal – keramičkim krunicama. Pročitajte ovdje kako izgleda postupak ugradnje metal – keramičkih krunica.

 

Pošaljite upit 
Stomatološko rješenje

Cirkon - keramičke krunice

Vrijeme izrade: 4-5 dana

Pacijentica je izrazila želju za popravkom sveukupne estetike i funkcije svojih zubi. Nakon detaljne dijagnostike i razgovora sa specijalistom i timom stručnjaka, odlučeno je da su najbolje rješenje cirkonske krunice kojima je pacijentici vraćen prirodan izgled zubi.

Pročitajte prednosti cirkon keramičkih krunica. 

 

Stomatološko rješenje

Cirkularni most s cirkon zubnim krunicama

Vrijeme izrade: 4-5 dana

Pacijent na fotografiji, nezadovoljan nezdravim osmijehom i oštećenim zubima, kao rješenje za obje čeljusti odabrao je cirkularni most. Cirkularnim mostom, sačinjenim od cirkon keramičkih krunica svi zubi jedne čeljusti su se spojili u zubni niz. Saznajte ovdje o cirkon-keramičkim krunicama.

Pošaljite upit 
Stomatološko rješenje

Cirkon – keramičke krunice

Vrijeme izrade: 4-5 dana

Pacijentica nije bila zadovoljna izgledom, bojom i oblikom svojih zubi. Nakon što je napravljena kompletna analiza i dijagnostika dentalne situacije, estetske i funkcijske probleme pacijentice riješili smo ugradnjom cirkonskih krunica izrađenih u našem zubotehničkom laboratoriju.

Ovim rješenjem pacijentici je vraćen prirodan izgled zubi i vraćen osmijeh na lice koji je dugo sakrivala.

Pročitajte u kojim slučajevima je najbolje staviti cirkon– keramičke krunice.

Stomatološko rješenje

Wironit djelomična proteza

Vrijeme izrade: 5-6 dana

Na fotografiji je prikazan pacijent koji je dugo vremena zanemarivao oralnu higijenu te je kao posljedica toga došlo do propadanja zubi. Kako bi vratio samopouzdan osmijeh, odlučio se za Wironit djelomičnu protezu sačinjenu od metal-keramičkih krunica.

Pročitajte kako transformirati osmijeh uz pomoć Wironit mobilne proteze.

Pošaljite upit 
Stomatološko rješenje

Toronto premium

Vrijeme izrade: 5-6 dana

Gubitak zubi pacijenta ozbiljno je narušio funkciju njegovih zubi a zatim i njegov fizički izgled. U dogovoru s doktorima stručnjacima i nakon obavljene dijagnostike, napravljen je detaljan plan terapije koji je uključivao vrhunsko implantoprotetsko rješenje TORONTO PREMIUM.

Ovim protetskim radom na 4 implantata pacijentu je podignuta kvaliteta života, osiguran pravilan zagriz te je sada dobio dugotrajno, funkcionalno i estetko rješenje za svoj novi osmijeh.

Pročitajte ovdje više o ovoj vrsti implantološkog riješenja. 

 

Stomatološko rješenje

Wironit proteza i metal – keramičke krunice

Vrijeme izrade: 7-8 dana

Pacijent nam se obratio s problemom narušene estetike i funkcionalnosti zubi u gornjoj i donjoj čeljusti. U ovom slučaju, nakon razgovora sa specijalistom i detaljne dijagnostičke analize, pacijentu je predstavljen najbolji plan terapije koji je uključivao wironit protezu u kombinaciji s metal – keramičkim krunicama kao najbolje rješenje za dentalnu situaciju i želje pacijenta.

Pročitajte ovdje više o wironit mobilnoj protezi. 

Imate dodatnih pitanja?
Pošaljite nam upit, zatrażite ponudu ili dogovorite besplatan specijalistički pregled
 • Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno izjavi o povjerljivosti.
 • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 10 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

O nama

Stomatološka poliklinika ARENA je zdravstvena ustanova specijalizirana u granama implantologije, protetike, oralne kirurgije i parodontologije, čiji tim čini 18 stručnjaka iz svih područja stomatologije. Uz stručno osoblje i specijaliste, pacijentima su na usluzi svi djelatnici poliklinike kojima je na prvom mjestu ugodno iskustvo i zadovoljstvo pacijenta. U deset godina rada poliklinike, pacijentima je ugrađeno preko 20.000 zubnih implantata u 11 suvremeno opremljenih ordinacija, a doživotno jamstvo na zubne implantate i višegodišnje jamstvo na protetske radove, potvrđuje kvalitetu usluge i materijala.

Pročitaj više

Galerija slika

Iskustva pacijenata

 • " U areni sam radio 3 implantata i krunice, pa onda i žena zubni most. Zadovoljni smo oboje i stvarno bi svima preporučili. Nekoliko doktora je pratilo moju terapiju i svi su jako simpatični i stručni. Ovom prilikom hvala svima"
  Ivan Cepetić 
 • " Želim se zahvaliti bas svakom djelatniku poliklinike kojeg sam upoznala, na iznimnoj ljubaznosti, pristupacnosti, profesionalnosti i opustenosti. Unatoc strahu od stomatologa opcenito, brzo ste zadobili moje povjerenje i sigurno cu svoje zubice rado lijeciti kod vas kad bude potrebno. Rodjendanski kolacici su bili izvrsni i nadam se da ce za novu obljetnicu iza vas stajati jos puno uspjesnih trenutaka. Hvala od srca!"
  Marina Vule
 • "Poliklinika Arena i cjelokupni tim ljudi koji tamo rade nazvala bih Top Timom u svakom pogledu. U odnosu na stručnost, profesionalnost, kvalitetu usluge, odnos prema pacijentu i plus beskrajno strpljenje za sve vaše zahtjeve, uvijek uz osmijeh. Izašla sam prezadovoljna, vraćam se ponovno.. Preporuka svima! 🙂"
  Snježana Barbarić
 • "Ljubazno i profesionalno osoblje s vrhunskom uslugom, te super poklonom iznenađenja za ugradnju zuba."
  Krešimir Granec
 • "Ljubazno osoblje, ugodan ambijent a ono najvažnije vrhunska usluga!! Sve pohvale :) "
  Martin Ilić
 • " Od prvog kontakta s osobljem na recepciji pa sve do suradnje sa stomatolozima samo pozitivni dojmovi. Ljubaznost, susretljivost, stručnost i profesionalnost. Jako sam zadovoljna brzinom i kvalitetom izrade keramičkih krunica. "
  Zeljka Soldin
DemoStomatološka Poliklinika ARENA
4.7 Zvjezdica - Na temelju 137 korisničkih recenzija
Pošaljite upit
KONTAKT

Stomatološka poliklinka ARENA
Remetinečki gaj 2k
10020, Zagreb, Hrvatska
+38516542655

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak: 7:30 do 21:00 h
Subota: Zatvoreno
Nedjelja i praznici: Zatvoreno