10 godina poliklinike ARENA

Stigli smo do veeelikog desetog rođendana naše poliklinike!

2011. godine započeo sam, zajedno sa suprugom Marinom, put prema današnjici – vrhunskoj stomatološkoj poliklinici za kompleksnije stomatološke zahvate, u kojoj pacijenti dobivaju nove osmijehe, izlaze iz poliklinike sretnih lica i gdje se svi osjećaju odlično.

U samom startu nam je bilo jasno što želimo stvoriti.

Sve što je potrebno za nov osmijeh na jednom mjestu

Vizija poliklinike od samog početka temeljila se na ponudi vrhunske stomatološke usluge, uz poseban osjećaj topline i razumijevanja, s ciljem da se osigura kompletna stomatološka usluga na jednom mjestu, uz najviše standarde kvalitete iz područja implantologije, protetike, oralne kirugije i parodontologije te da se ponudi terapija osluškujući želje pacijenata, imajući na umu njihove zdravstvene potrebe i financijske mogućnosti.

Tako smo zapravo već od samog početka pružali kompletnu stomatološku uslugu kako bi pacijent dobio na jednom mjestu apsolutno sve što je potrebno za novi osmijeh.

I danas nas u poslovanju vodi isti osjećaj – osjećaj empatije prema drugima i prema pacijentima, bilo prema zaposlenicima poliklinike ARENA.

Naši počeci

Svoj put i rad, te 2011. godine, započeli smo sa samo tri doktora i ukupno 6 zaposlenih no svake godine se broj zaposlenih povećavao zahvaljujući načinu i kvaliteti rada koji su prepoznali mnogi pacijenti.

Prije samog otvaranja poliklinike bilo je potrebno osmisliti ime, što zapravo i nije bio tako težak pothvat te smo vrlo brzo odlučili kako ćemo poliklinici ime dati po najvećoj sportskoj dvorani ARENA, pored koje se nalazimo i koja je, svojom arhitekturom, inspirirala i naš logo.

Od 2015. godine, postajemo prepoznatljivi i van granica lijepe naše pa tako, osim pacijenata iz Hrvatske, izvrsnost poliklinike ARENA prepoznaje i sve veći broj pacijenata iz susjednih država, naročito Italije, Slovenije, Austrije te bliskih nam država poput Švicarske i ostalih zemalja.

Uspješnih prvih pet godina poslovanja, nagrada za menadžera godine i izvrstan uspjeh u poslovanju dali su mom timu, i meni samome, dodatan vjetar u leđa i motivaciju te smo 2017. godine otvorili potpuno digitalizirani zubotehnički laboratorij i dodatnih 9 ordinacija, čime smo došli do 11 vrhunsko opremljenih ordinacija te unaprijedili standarde kvalitete i brzinu izrade stomatoloških radova.

Osmijeh prema željama i mogućnostima pacijenta

Samo dvije godine kasnije, došli smo s početnih 6 do 70 zaposlenih i velikog tima specijalista i stručnjaka te smo danas jedna od najvećih stomatoloških poliklinika u regiji, specijalizirana za protetiku, oralnu kirurgiju, parodontologiju i implantologiju.

Kao ravnatelj poliklinike uvijek svojim doktorima i pacijentima govorim da u poliklinici ARENA radimo osmijehe koji najviše odgovaraju mogućnostima i potrebama pacijenta te me veseli da se takva vizija dugoročno pokazala kao veliki uspjeh.

Osmijeh dolazi iz srca

Ove godine, 2021., slavimo 10 godina postojanja –  11 ordinacija, preko 85 zaposlenih, 75 tisuća pacijenata koji su prošli kroz našu polikliniku i više od 25 tisuća ugrađenih implantata.

Sretan sam što smo postali lider u stomatologiji, prepoznatljivi kao vrhunska stomatološka poliklinika za veće stomatološke zahvate, u kojoj svi osjećaju pozitivnu atmosferu te započinju i završavaju svoj put do sretnog lica. I to nam je ono najbitnije – osjećaj zajedništva, sreće i zadovoljstva jer osmijeh dolazi iz srca! 😊

Srećko Srdjak, dr.dent.med.

Dr. med. dent. Srećko Srdjak, diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2003. godine, a od 2010. godine radi kao specijalist parodontologije. Uža mu je specijalnost dijagnostika i prevencija, terapija parodontnih bolesti, estetski zahvati i implantologija. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog parodontološkog društva, a od osnutka, 2011. godine, ravnatelj je Stomatološke poliklinike ARENA. Doktor Srdjak prisnim i stručnim pristupom, sustavno gradi povjerenje kod pacijenata što im daje dodatni razlog zbog kojeg se odlučuju na zahvate i terapiju u poliklinici ARENA.
  • Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno izjavi o povjerljivosti.
  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 10 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pošaljite online upit

Copyright © 2021 Stomatološka poliklinika ARENA Sva prava pridržana.