BLOG POLIKLINIKE ARENA DENTAL

10 godina poliklinike ARENA

Milenijska slika 10 godina poliklinika ARENA

Stigli smo do veeelikog desetog rođendana naše poliklinike!

AUTOR ČLANKA

Poliklinika Arena Dental

LinkedIn

2011. godine započeo sam, zajedno sa suprugom Marinom, put prema današnjici – vrhunskoj stomatološkoj poliklinici za kompleksnije stomatološke zahvate, u kojoj pacijenti dobivaju nove osmijehe, izlaze iz poliklinike sretnih lica i gdje se svi osjećaju odlično.

U samom startu nam je bilo jasno što želimo stvoriti.

Sve što je potrebno za nov osmijeh na jednom mjestu

Vizija poliklinike od samog početka temeljila se na ponudi vrhunske stomatološke usluge, uz poseban osjećaj topline i razumijevanja, s ciljem da se osigura kompletna stomatološka usluga na jednom mjestu, uz najviše standarde kvalitete iz područja implantologije, protetike, oralne kirugije i parodontologije te da se ponudi terapija osluškujući želje pacijenata, imajući na umu njihove zdravstvene potrebe i financijske mogućnosti.

Tako smo zapravo već od samog početka pružali kompletnu stomatološku uslugu kako bi pacijent dobio na jednom mjestu apsolutno sve što je potrebno za novi osmijeh.

I danas nas u poslovanju vodi isti osjećaj – osjećaj empatije prema drugima i prema pacijentima, bilo prema zaposlenicima poliklinike ARENA.

Sretan pacijent poliklinike ARENA.

Naši počeci

Svoj put i rad, te 2011. godine, započeli smo sa samo tri doktora i ukupno 6 zaposlenih no svake godine se broj zaposlenih povećavao zahvaljujući načinu i kvaliteti rada koji su prepoznali mnogi pacijenti.

Prije samog otvaranja poliklinike bilo je potrebno osmisliti ime, što zapravo i nije bio tako težak pothvat te smo vrlo brzo odlučili kako ćemo poliklinici ime dati po najvećoj sportskoj dvorani ARENA, pored koje se nalazimo i koja je, svojom arhitekturom, inspirirala i naš logo.

Od 2015. godine, postajemo prepoznatljivi i van granica lijepe naše pa tako, osim pacijenata iz Hrvatske, izvrsnost poliklinike ARENA prepoznaje i sve veći broj pacijenata iz susjednih država, naročito Italije, Slovenije, Austrije te bliskih nam država poput Švicarske i ostalih zemalja.

Osnivaći Marina Srdjak i dr. Srećko Srdjak

Uspješnih prvih pet godina poslovanja, nagrada za menadžera godine i izvrstan uspjeh u poslovanju dali su mom timu, i meni samome, dodatan vjetar u leđa i motivaciju te smo 2017. godine otvorili potpuno digitalizirani zubotehnički laboratorij i dodatnih 9 ordinacija, čime smo došli do 11 vrhunsko opremljenih ordinacija te unaprijedili standarde kvalitete i brzinu izrade stomatoloških radova.

Osmijeh prema željama i mogućnostima pacijenta

Samo dvije godine kasnije, došli smo s početnih 6 do 70 zaposlenih i velikog tima specijalista i stručnjaka te smo danas jedna od najvećih stomatoloških poliklinika u regiji, specijalizirana za protetiku, oralnu kirurgiju, parodontologiju i implantologiju.

Kao ravnatelj poliklinike uvijek svojim doktorima i pacijentima govorim da u poliklinici ARENA radimo osmijehe koji najviše odgovaraju mogućnostima i potrebama pacijenta te me veseli da se takva vizija dugoročno pokazala kao veliki uspjeh.

Osmijeh dolazi iz srca

Ove godine, 2021., slavimo 10 godina postojanja – 11 ordinacija, preko 85 zaposlenih, 75 tisuća pacijenata koji su prošli kroz našu polikliniku i više od 25 tisuća ugrađenih implantata.

Sretan sam što smo postali lider u stomatologiji, prepoznatljivi kao vrhunska stomatološka poliklinika za veće stomatološke zahvate, u kojoj svi osjećaju pozitivnu atmosferu te započinju i završavaju svoj put do sretnog lica. I to nam je ono najbitnije – osjećaj zajedništva, sreće i zadovoljstva jer osmijeh dolazi iz srca!?

Sretan pacijent poliklinike ARENA.

Dogovorite besplatan specijalistički pregled

Rezervirajte termin koji uključuje besplatan specijalistički pregled dentalne situacije, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu usluge u skladu s vašim željama i mogućnostima. Slobodno nas pitajte sve što vas zanima - rado ćemo odgovoriti!

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

Posljednje objave

Krunice ili ljuskice: razlike i prednosti

Pročitaj više
Pročitaj više

Osnove zubnih implantata: PRVI KORAK PREMA TRAJNOM OSMIJEHU

Pročitaj više
Pročitaj više